Notranja ureditev


Prenova stanovanjske hiše zahteva celovit pristop, ki se nanaša tako na prenovo zunanje podobe hiše, kot tudi notranjosti. Kronološko zaporedje prenove narekuje najprej zunanjost, šele nato notranjost – pri tem mislim na nabavo notranje opreme. Sicer pa gradbeni posegi notranje razporeditve prostorov lahko potekajo istočasno s prenovo strehe fasade, … Verjetno ni odveč omeniti, da je prav notranja ureditev tista, ki bo v prihodnjih letih neposredno vplivala na kvaliteto življenja. Pravilna razporeditev prostorov, njihova kvadratura in nenazadnje premišljeno izbrana oprema bodo stalnice vsakodnevnih opravil.

Za ogled teh strani morate biti prijavljeni!

Notranja ureditev


Ureditev hiše za bivanje

Prenova stanovanjske hiše zahteva celovit pristop, ki se nanaša tako na prenovo zunanje podobe hiše, kot tudi notranjost... Več »


Ureditev hiše za bivanje in poslovni pro...

Umestitev poslovne dejavnosti v stanovanjsko hišo prinaša pozitivne in negativne strani. Pisarniška dejavnost sodi med n... Več »


Ureditev hiše za bivanje in najem

Ko razmišljate, da bi del hiše namenili za oddajo v najem v resnici razmišljate o dveh stanovanjih. V prvi fazi se je po... Več »