Menjava strešne kritine


Predhodno pri menjavi strešne kritine si je vredno postaviti naslednje vprašanje: Čemu bo podstrešje namenjeno – bivalnim ali nebivalnim prostorom? Ko imamo to razčiščeno se je potrebno pozanimati o naslednjem: Morebitne zakonske omejitve, ki pogojujejo obliko, naklon in barvo strešne kritine. Potrebna dokumentacija, glede umestitve morebitnih novih oken ali balkonov. Morebitna dovoljenja in soglasja s strani upravne enote in sosedov. Zakonsko predpisani normativi, s katerimi se zagotavljajo pogoji za bivanje.


Za ogled teh strani morate biti prijavljeni!

Gradbeni posegi


Rušenje in novogradnja notranjih sten

Pravtako, kot zunanja ureditev je tudi razporeditev prostorov v preteklosti pogojevala drugačen način življenja. V staro... Več »
Menjava strešne kritine

Predhodno pri menjavi strešne kritine si je vredno postaviti naslednje vprašanje: Čemu bo podstrešje namenjeno – bivalni... Več »


Izolacija fasade in menjava oken

Ko ste se dogovorili s krovcem je prišel čas, da poiščete kvalitetnega fasaderja, zidarja in če tega niste storili že pr... Več »


Prizidki, nadstreški, terase, balkoni

V preteklosti so bile vsakodnevne navade in s tem povezan način življenja drugačne, kot jih poznamo danes. Po 2. svetovn... Več »